воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Het nieuwe hotel, deels gebouwd bovenop de terminalgebouwen biedt 391 kamers met inbegrip van 16 exe


Het nieuwe Radisson-Blu-Sheremetyevo-Airport is het 7de Radisson luxury car rental in miami hotel in de regio Moskou en het 2de op de luchthaventerreinen met als absolute particulariteit dat het als enige hotel in de Russische luxury car rental in miami hoofdstad, een directe toegang tot de terminals kan aanbieden.
Het nieuwe luxury car rental in miami hotel, deels gebouwd bovenop de terminalgebouwen biedt 391 kamers met inbegrip van 16 executive suites, 16 junior luxury car rental in miami suites en 60 business class rooms. Het is het 30 ste hotel van de groep in Rusland die hier nu ruim 9000 kamers in exploitatie heeft. Klanten kunnen luxury car rental in miami in het hotel eveneens genieten van een uitgerust fitness center, Finse sauna en Turkse hamman. Er is meer dan 1800m² vergader- en eventruimte aanwezig met 48 uitgeruste conferentiezalen, 5 boardrooms en een ballroom van ruim 200m². Vanzelfsprekend zijn ook Radisson’s luxury car rental in miami Blu’s signature experience meeting service, free wireless high-speed internet en professionele event support beschikbaar.
Het all-day Stratosphere restaurant zorgt voor Culinaire ondersteuning, net als de Altitude bar en grill restaurant, op de 11de verdieping, hier krijgt met tevens een panoramisch luxury car rental in miami zicht op de landingsbanen, terwijl de Meeting Point Lobby Bar de ideale locatie is voor een koffie met vrienden en collega’s.

Комментариев нет:

Отправить комментарий